<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle 

Susannan kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 | Viikko 31 | Viikko 33 |
| Viikko 35-36 |

Viikko 26

Maanantai 25.6

Viikon aloitin treenaamalla jalat Mahtavaa päästä taas takaisin normaaliin elämänrytmiin! Reissussa tuli nukuttua pitkään ja syömisetkin oli vähän mitä sattuu. Vatsa rassu alkoi jo vihotella liiasta herkuttelusta :( Noh, tänään normaali valio ja treeni päälle. Oikeasti ihana syödä aamupuurot sun muut raejuusto ja tonnikala hässäkät! Ne maistuu oikeasti hyvältä (ainakin taas vähän aikaa ;) ) ja niistä tulee hyvä olo. Ja mikä parasta, treeni kulkee! :)

Treenasin nyt ne jalat, jotka jäi tekemättä ennen jussia. Treeni tuntu tosi, siis TOSI raskaalta vaikka tein tavallista pienemmällä volyymilla! Voimia tais rokottaa toi huono syöminen muutamana edellisenä päivänä. Tein kuitenki niin kovaa ku suinkin jaksoin ja lopputreenistä jalat olikin sit niin tönkissä et kompastelin tasasella lattialla he. :) Vaikka toi rääkki vei musta ihan kaikki mehut niin olo oli mitä tyytyväisin. Hyvä minä!

Tiistai 26.6

Aamulla heti mukava pieni kiristely jaloissa eilisestä treenistä. Ei paha...

Päivällä lenkeilin pihalla jyrän kanssa... aivan niin... tiedätte sellaisen, jolla tasoitetaan pihaa? Sitä mä sit vedin ja pukkasin pari tuntia ja olin sen jälkeen ihan irtipoikki :P Ton jälkeen mä nukahdinkin "toviksi", kolme (3) tuntia tais mennä... ;)

Ja ku mä heräsin niin...... mun jalkoja ei enää kiristelly sillee pikkasen... eikä tosiaankaan mukavasti! Sen mukavan pienen kiristelyn tilalla oli iso rampauttava tuska! Auuuhhh! : ( Mun jalat oli niiiiin jynkkyrässä, että yläkerrasta piti tulla alas peruuttamalla! (Noloa?)

Ajattelin sitten et jospa lähtisin vähen kävelylle ja venyttelisin siihen päälle. Arvoin vielä pitkään et lähdenkö salille vai ulos pieneen vesisateeseen.... enttententten... ulkokamppeet niskaan ja uus soitin mukaan! Tässä vaiheessa yleensä ollaan jo voiton puolella kun on saanut itsensä liikkeelle, mut uskokaa tai älkää niin vielä se voi tässäkin vaiheessa vastustaa! Vesisateen loputtua tuli hyttyset ja loputon huitominen, radio suhisi ja sähisi (en ollu ehtiny ladata vielä biisejä), mulla paleli ja oli nälkä ja siihen päälle vielä vessahätä.... tein u-käännöksen, suoraan jääkaapille! ;) Olo parani hetkellisesti. Jalat nimittäin oli entistä kipeemmät :( Ois pitäny valita se salin käelymatto niin lenkki ois tullu tehtyä ja jalat ois tullu venyteltyä. Ens kerralla muistan tämän...

Keskiviikko 27.6

Vitsi mikä häslinkihöslinkipäivä! Ennätin kuiten salille treenaan rintaa, olkapäitä ja ojentajia. Ja arvatkaas, mä jopa maltoin vähentää taljasta painoja ja pushdown köydellä meni tällä kertaa kunnolla perille! Ei mitään ihme vempulointia vaan kunnon toistoja! ;)

Illalla leivoin vielä seukkipäivän synttäreitä varten. Ei ne mun omat ole... vielä... mulla sit heinäkuun 11. päivä ;) Tein aivan ihanan mansikkakakun... ja suklaakakun... ja mariannekääretortun... ja... no en kiusaa teitä (enkä itseänikään) enempää : )

Torstai 28.6

Tänään en ehtinyt urheileen, harmillista kyllä :( Täytyy ottaa heti huomenna takaisin...

Perjantai 29.6

Perjantaina kulmasoutua selälle Aamulla heräsin ajoissa ja olin aikeissa lähteä ulos lenkkeileen. Lenkki vaihtui kuitenkin kuntopyöräilyyn, koska ulkona satoi vettä ihan kunnolla! Pikku sade ei ois haitannu ku eihän sitä sokeria olla. :) Reilu puoli tuntia veivailin kevyesti ja herättelin itseäni alkavaan päivään ja palauttelin vieläkin vähän kipeitä jalkoja... lähinnä pohkeita vielä kipristeli. Venyttelin lisäks kaikki lihakset huolellisesti läpi, vaikka tarkoitus oli tehdä vaan pikavenyttelyt mut unohduin sit singuttelemaan paikkoja vähän pidempään :) Olin nimittäin saanut ladattua biisejä mun uuteen soittimeen ja niitä kuunnellessa aika meni ihan huomaamatta! Mukavan vetreä ja virkeä olo tuli tosta reippailusta! Suihkun kautta aamupuurolle ja päivä käyntiin!

Salilla vuorossa selkä-hauis -treeni. Aika perustreeni tuli tehtyä. Hyvä tuntuma, ei mitään hullua vääntämistä. Lieneekö johtunu siitä et illaks oli taas luvassa ulkoilua lapioimisen merkeissä... reilu tunti vierähtikin illalla ulkosalla kiviä kerätessä ja soraa lapioidessa. Kyllä kerrostaloelämä oli huomattavasti helpompaa...! :O : )

Lauantai 30.6

Kylläpä olis nukuttanut aamulla pitkään... hohhoi :O mut kampesin itseni suhteellisen ajoissa ylös. Suuntasin suoraan salille ja hyppäsin kuntopyörän selkään 40 minuutiksi. Veivailin reippaasti ja venyttelin lihakset kevyesti läpi. Tällä kertaa oikeasti pikavenyttelyt eikä mitään himovoimistelua ;) Maltoin mieleni... tai sitten oli vaan jo niin mahdoton nälkä et se vei voiton urheilusta he :)

Sunnuntai 1.7

Mikä ihana lazy Sunday tänään! Nukuin pitkään ja velttoilin pitkin päivää. :) Tietty mä treenasin vaikka muuten olikin aika löysä päivä! Kidutin salilla jalkoja ihan toden teolla! Vissiin vähän liianki rajusti ku loppuillan oli jotenkin paha olo yök :(

Jännä juttu et mul oli hyvät treenifiilikset ja vauhti päällä vaikka salilla ei mun lisäks ollu juuri ketään! (Missähän kaikki muuten oli vai onko sunnuntai lepopäivä sanan varsinaisessa merkityksessä...?) : / Oon tottunut et salilla on samaan aikaan porukkaa ja ympärillä on kiva pikku tohina ;) Sillon on enemmän tekemisen meininki ja paremmat fiilikset treenata. Ku muutkin tekee niin itsekin on pakko tehdä, eikö totta? ;)

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu