<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle 

Susannan kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 | Viikko 31 | Viikko 33 |
| Viikko 35-36 |

Viikko 25

Maanantai 18.6

Hauiskääntö kuva kevään kuvasessiosta Viikko alkoi reippaasti. Hyppäsin suoraan sängystä lenkkikamppeisiin, hirtin sauvat käteen ja lähdin ulkoileen. Reilu 40 minsaa tehokasta huitomista ja venyttelyä terassilla. Noi sauvat toimii muuten hyvänä venyttelyapuna! Ja toista voi lainata lenkkikaverille! ;) Mikä sitten sen mukavampaa kuin venytellä yhdessä raittiissa ulkoilmassa! :D

Salilla rinta-olkapäät-ojentajat. Vitsi et toi on rankka paketti! Rinnan ja olkapäiden jälkeen ojentajista on potku aika vähissä... ja ojentajaliikkeiden jälkeen kädet on lähes tunnottomat.. huoh. Vieläkin latasin taljaan liikaa painoa (pushdownia köydellä) ku viimeiset toistot jäi vajaiksi. Ens kerralla pakko vähentää volyymia..

Vatsarutistukset ja loppuverkka jäi salilla väliin ku tuli kiire jumppaa ohjaamaan mut ne tais tulla tehtyä siellä tuplaten : ) Liikkuva päivä takana ja uni maistuu varmasti illalla zZzzz..

Tiistai 19.6

Klo 8.15 auto huoltoon ja lenkkeillen takaisin. Tunti ja 20 min kesti sauvomalla kaupungista kotiin. Oikeinkin virkistävä aloitus päivään ja ottaen huomioon et loppumetreillä sadekuuro kasteli mut ihan läpimäräksi ;) Lenkiltä suoraan aamupalapöytään ja raejuustopuurot naamariin. On muuten mun ykkösherkku toi edellinen... vaikka kuulostaa ihan hirveelle niin maistuu superhyperhyvälle! : )

Poikkeuksellisesti kävin puntilla peräkkäsisinä päivinä koska suuntaan jo torstaina juhannusreissulle ja sit ei pääse muutamaan päivään raudan kimppuun.. sniff ff : ( Tuon tyhjiön jos täyttäis sitten juhannusgrilliherkuilla ;) Sit oiskin taas hyvä motivaatio takaisin treenin pariin.

Salilla kuritusvuorossa selkä, hauis ja vatsa. Alataljaa, köysisoutua taljassa ja kulmasoutua käsipainolla. Hauikset meni tänään paremmin kuin aikoihin! Luulis et just hauisliikkeet on niitä helpoimpia ja just habaan on helppo saada tuntuma. Mulla on viime aikoina ollu jotain häikkää just ihan perus hauiskäännössä ja välillä oon jopa inhonnu tehdä sitä taljassa kahdella kädellä. Tänään löysin ko. liikkeeseen uutta fiilistä ja tuntuma oli mitä parhain! Myös peilistä näki, että liike meni perille! ;) Hauiskääntö mutkatangolla scottissa vasta palkitseva näky olikin! :D Harmi, ettei Mano sattunu kameran kanssa paikalle... ehkäpä enskerralla luvassa dokumenttia..

Keskiviikko 20.6

Maanantaina ojentajille pushdownia köydellä Olin suunnitellut tälle päivälle jalkatreenin, et ehtii vielä ennen reissua senkin tekemään mut pihan laitossa vierähtikin sitten koko päivä. Aamupäivän istuin sisällä ja pitelin kiinni hyllyesineistä, jotka helisi uhkaavasti kun isot koneet jylläs pihalla ja siirteli maita. Välillä tuntu, et koko talo tärisi! :O Myöhemmin (kun ne isot koneet oli lähteny) uskaltauiduin itsekin pihan puolelle. Lapiota ja haravaa tuli heiluteltua siihen malliin, ettei lenkille lähtemisestä tarvinnut enää uneksiakaan!

Torstai 21.6

Tänäänkin treenasin lapiota heilutellen. Ihan hyvää kokovartalotreeniä, täytyy myöntää! Viime päivinä fiilikset on ollu ku suoraan maajussille morsian -ohjelmasta! Kumisaappaat jalassa ja aina joku harava käsissä... kumma juttu, miten noi kumpparit vaikuttaakin fiilikseen...! ;) No mutta, piha saatiin tasaiseksi ja jussin vietto alkakoon... Hauskaa juhannusta kaikille!!! :D

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu