<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle 

Susannan kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 | Viikko 31 | Viikko 33 |
| Viikko 35-36 |

Viikko 23

Maanantai 4.6.2007

Maanantaina nautin kesäpäivästä. Tulihan se kesä viimein tänne pohojoseenkin! Tänään oli ensimmäinen kunnon hellepäivä ja mahtava fiilis, kun sai vihdoin pukea kesävaatteet päälle! :D

Treenissä aloitin uudella ohjelmalla. Ohjelmassa rinta, olkapäät, ojentajat ja vatsa. Aikaisemmin oon vältelly viimeiseen saakka rinnan ja olkapäiden treenaamista samana päivänä, ku rintatreenis saa olkapäät jo valmiiks veteliks... ja nythän ne sitten oli samassa ohjelmassa, heti ensimmäisenä päivänä! :/ Selvisin kuiten hengis. Painoja sain tosin tiputtaa aika rankasti, ne kun tuntu puolentoista viikon treenitauon jälkeen muutenkin putoavan niskaan..

Treeni tuntu supertehokkaalta, ku palautukset oli niin lyhyet, 1-1½ min. Paikat oli kyl ihan turrana mut fiilikset oli hyvät! : D Huomisesta en oliskaan sit niin varma... kuinkahan on paikat kipeenä...? : /

Tiistai 5.6.

Auts... mun rinta... ja olkapäätkin. Eilinen treeni osu ja uppos. Just sillee makiasti kiristää paikkoja ;) Ne lyhyet palautukset teki kyllä tehtävänsä! Makee tunne!

Päivällä piti nauttia auringosta ja hyvästä seurasta. Illalla kävin rullaileen sauvojen kanssa. Se on mun suosikkilaji! Malttais vaan lykkiä rauhallisesti mut kun aina pitää mennä täysillä ja syke on kaikkea muuta kuin rasvanpoltto tasolla! No ens kerralla vaihdan ne luistimet lenkkareihin ja otan vain ne sauvat.. lyhemmät sellaiset :)

Keskiviikko 6.6.

Jalkatreenipäivä. Olo oli läkähtynyt jo salille mennessä, mut kiltisti lämmittelin 10 min kävelymatolla. Huhhuh :O Vähän pelotti käydä reisien kimppuun parin viikon tauon jälkeen, vieläpä lyhyillä palautuksilla ja hiostavassa kuumuudessa..

Liikkeissä reisikoukistus istuen, reisiojennus, prässi ja askelkyykky. Alotin varalta vähän iisimmin et jaksan tehdä kaikki sarjat ja toistot ohjelman mukaan. Painot meni aika hyvin nappiin heti näin ekassa treenissä! Pieniä lisäyksiä taidan kuiten ens kerralla tehdä, ainakin prässiin ja reisikoukistukseen. Noihin takareisiin kun tarvitaan muutenkin lisää LIHAA!! ;) Toivon mukaan niitä vähän kiristelee huomenna...

Torstai 7.6.

Alkulämmittely kävelymatolla. Päivä hurahti lähes kokonaan Rovaniemellä. Pyörähdin urheiluopistolla palauttamassa vielä viimeisen puuttuvan palasen liikuntaneuvojan tutkintooni. Nyt se sitten on valmis ja paperi on kourassa ensi viikolla! Jipii! :D Juhlan kunniaksia kävinkin sitten raflassa syömässä. Ähäkutti! ;) Eikä muuten oo yhtään huono omatunto! : ) Sen verran ajattelin, et oon ansainnut vaik viel ei lauantai ookaan!(?) :)

Urheilun säästin illaksi ku aurinko paahto taas kuumasti! Pelkät sauvat sai riittää tänään, oli nimittäin etureidet ja takamus vähän juntturassa eilisestä rehkimisestä. Kumma, ettei takareidet tullu juuri yhtään kipeäksi :/ Onkohan mulla niitä ollenkaan....?

Perjantai 8.6.

Tänään väänsin selkää ja hauista.Toi selkä on kyl mun suosikkitreeni! :) Siitä varmaan johtuu et välil tuntuu et oon yhtä selkää koko tyttö! (Pullistelua) ;) Kaikki selkäliikkeet on musta kivoja mut ihan paras on yläsoutu koydellä taljassa. Siinä saa niin mahtavan tuntuman leveään selkään! (Taas pullistelua) ;) Kanttii kokeilla!

Toisaalta ei oo kyl mitään sellaistakaan treeniä tai lihasta, jota en tykkää tehdä. Vatsaakin treenaan ihan mielellään! Ja sitähän mulla onkin nyt jokaisessa treenissä.

Noi hauikset oli tosiaankin vääntämistä.. tuli meinaan tehtyä kunnon painoilla :O Pitäähän se pala saada kunnolla pullistelemaan ;) Varmaan mua pidetäänkin jotenkin outona tai ainakin jokseenkin itsekeskeisenä, kun vähän väliä oon peilin edessä poseraamassa.. Saahan sitä ihailla kovan työn tuloksia (?) :)

Lauantai 9.6.

Ei ollu muute mikään laiskalauantai tänään! Ihan koko päivä meni terassia maalatessa! Aerobinen hoitui tänään siis pensseliä heiluttamalla. ;) Saihan siinä heilua vähän suuntaan jos toiseenkin ja välillä tuntu et heiluin elämän ja kuoleman rajoilla ku piti tikkailla seisoa ja maalata parvekkeen reunoja. Samalla hankin itselleni hienon rusketuksen ;) Hyvästi solarium!!

Sunnuntai 10.6.

Olipa outoa lähteä salille sunnuntaina :0 Tänään oli vielä lisäks joku ihme masispäivä ja se näky kyl treenissäkin : / Treenasin rintaa, olkapäitä ja ojentajia.

Edelleen totuttelen rinta-olkapää -yhdistelmään... Vatsaliikkeen ja loppuverkan jätin suosiolla väliin koska lopussa olin jo sen verran hiilenä. Palautumisen kannalta huonompi homma toi jälkimmäinen mut parempi kuiten et lähdin vähän jäähylle ku alko jo tuntua et voisin hajottaa jotakin.. En siis oo väkivaltainen mut tiedättehän ku oikein ottaa aivoon....?! Grrjkxjsfftsshh!!!! :D

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu