<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle

Petrin kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 20 | Viikko 21 | Viikko 22 | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 |
| Viikko 31 | Viikko 32 | Viikko 33 | Viikko 34 | Viikko 35 | Viikko 36 | Viikko 37 | Viikot 38-40 |

Viikko 23

Maanantai 5.6.06

Aamuheräys vapaaehtoisesti klo 7.00. Sali aukeaa yhdeksältä ja sinne pitäisi tähdätä. Hieman on outo ja sellainen väsynyt olo mutta valvoin kyllä pitkään edellisenä iltana. Salilla omituinen olo jatkui mutta treeni kulki ihan hyvin. Jätin suosiolla painot entiselleen ja tein Jannen ohjeiden mukaan puhtaita ja suhteellisen hitaita liikkeitä. Tulee kunnon polte lihakseen. Ihan hyvä treeni. Kotona olo oli jotenkin toivottoman väsynyt. Mutta iltavuoro kutsui joten eväät mukaan ja duuniin. Töissä olo vaan heikkeni ja aivan kuumeinen olo oli koko illan. Kuumetta ei kuitenkaan mittarin mukaan ollut, joten ajattelin treenin vaikuttaneen asiaan. Töissä olikin sitten aivan kamala päivä, joka ei ainakaan parantanut oloa. Illalla kotiin tullessa oli pakko ottaa särkylääke ennen nukkumaan menoa.

Tiistai 6.6.06

Aamulla heräsin klo 7 maissa. Peiton alla tuntui olevan kylmä ja vedin toisen peiton siihen päälle. Ei auttanut ja heräsi pelko että olisin kipeänä. Jossain vaiheessa oli pakko nousta ja mitata kuume. Ja mitäpäs tapahtui…38 astetta! Olin siis kuumeessa, edellinen päivä oli alkua tälle. Tuli pahimpaan mahdolliseen paikkaan. Aivan merkillistä on se että mitään muita oireita ei ole. Pelkkä kuume. Ei muuta kuin terkkarille käymään ja ottamaan tulehdusarvot. Tulehdusarvot oli 36 eli melkoisesti koholla. Terkkari varas ajan iltapäivälle lääkärille jos saisin antibioottikuurin. Hienoa, tätä kaipasinkin! Kotiin takaisin odottamaan iltapäivää. Kuume nousi parhaimmillaan 39:een asteeseen enkä jaksanut edes kävellä ja joka paikkaa särki. Kun menin lääkäriin olo oli hieman helpottanut mutta kuumetta oli edelleen. Lekuri tarkasti kaikki keuhkot, korvat jne. Ei mitään ihmeellistä joten antibioottikuuria en saanut ja ohjeeksi lepoa ja juotavaa runsaasti. Luonnollisesti se kolme päivää sairaslomaa. Sen saan aina, vaikka käsi olisi poikki. Tästä on olemassa myös huonoja kokemuksia mutta onneksi näistä on aina selvitty. Loppupäivän syömiset eivät ole ruokavaliosta vaan ihan omia syömisiä. Perunalaatikkoa ja vaaleata leipää jonkin verran. Myös pussikeittoja. Jonkin verran söin myös jäätelöä ja join limsaa. Sain pidettyä kehon lämpötilan aisoissa. Illaksi olo hieman taas helpotti ja oli suhteellisen helppo nukahtaa.

Keskiviikko 7.6.06

Aamulla heräsin kun vaimo nousi ylös. Ei kuumetta tai muita oireita. Hieman niska arka ja päätä kolotti mutta ei kovin pahasti. Todella omituinen tauti. Salille en tänään kuitenkaan uskaltaudu mutta päätän palata taas oikeaan ruokavalioon. Jospa tämä tästä taas lähtisi. Nyt on kuitenkin sairaslomapäivä joten sen menee levätessä ja kuulostellessa oloa.

Torstai 8.6.06

Dear Diary... Missähän se kuume on? Ei tietoakaan mistään flunssasta tai muustakaan taudista. Mieli tekisi syödä jotain off-dietti ruokaa, mutta eipäs sittenkään. Tuntuu sen verran hyvältä että mielessä on salille meno iltapäivällä. Ruokailu sen mukaan. Ja salille päädyin. Jalkapäivä ja nyt laitetaan sitten painoja. Ja laitettiinkin. Jalat oli kuin tukit ja teki kipeää…mutta hyvällä tavalla. Sitten sinne ilmestyi tutun oloinen henkilö. Kyllä, se oli Janne. Ei, ei nyt. Jalat on ihan poikki, toivottavasti se ei tunnista mua. Jannella oli ohjaus menossa joten ehkä selviän. Janne kyllä morjensti mutta…ei taatusti tuntenut mua. Mehän ollaan vaan puhuttu puhelimessa ja musta on huono kuva netissä. Selvisin ja katosin vähin äänin. Juuri siksi että olin aivan poikki ja se olis kuitenkin rääkännyt mut kuoliaaksi. Loppuillasta hyvä olo ja mielessä pyörii tuo mystinen kuume. Mulla kun ei kuumetta ole flunssassakaan. Ei se mitään, hyvä päivä ja ollaan taas mukana projektissa.

Perjantai 9.6.06

Aamulla ylös kahdeksan maissa. Vaimon kanssa salille, vain siksi että tuntuu siltä. Hauispäivä. Haaste joka kerta, ja tietysti selkä. Selkä on ihan hakusessa. Liian suurilla painoilla tulee tehtyä ja sit sarjat ei ole puhtaita. Opitaan sitten kantapään kautta. Sitä olen elämäni aikana osannut tehdä. Mutta hauikset…Nyt mä sen hiffasin ja enpäs kerrokaan teille...näänäänänäänää… Ei vainens. Kerrankin oikeat tangot, oikeat painot ja oikea rytmi. Ja hauis paisui. JESS!!! No okei, kyllä mulla siitä ohjeet oli mutta kesti tajuta. Hyvä olo taas kaiken kaikkiaan. Tänään tulee se keittiön mitoittaja joten mieli on sopivasti virkeänä. Tulee sit hyvä keittiö.

Keittiön mitoitus meni hyvin ja ideoita oli paljon. Se menee nyt hieman hautumaan koska kalusteetkin saadaan vasta syksyllä. Yksi stressin aihe vähemmän siis. Iltapäivälle tuli vielä puiden hakkaamista ja muuta puuhaa. Hyvä kun muistin syödä, mutta muistinpa kuitenkin. Iltasella rupesikin aikaisin tulemaan uni silmään. En kuitenkaan viitsinyt vielä seitsemältä mennä nukkumaan. Ihan hyvä päivä jälleen joten aamulla taas vaaka jännittää.

Lauantai 10.6.06

Moorninggg… Aamulla vaakaan ja painohan on pudonnut yli puoli kiloa. Nyt ei neste pakkaannu. Lämmintä päivää kovasti lykkää ja onneksi näin koska kaupungilla on shopping-tapahtuma ja sinne pitäs mennä käymään. Shoppingissa luonnollisesti piti saada jätskipallo. Ilma oli niin kuuma ja aurinkoinen että ei voinut vastustaa kiusausta. Ja sit lakua, pojalle tietysti :. No kotona niitä lakuja tuli hieman maisteltua mutta ei kuitenkaan yllinkyllin. Iltapäivällä tuli päätös lähteä sauvakävelemään varuskunnan pururadalle. Eli siis vaimo käski, minä suostuin. Ei olis kyl hirveesti napannu. Onneksi käytiin, tuli hyvä olo sen jälkeen. Sauvakävelyllä syke on paremmin rasvanpoltto alueella kuin tavallisella kävelyllä. Sen jälkeen saunaan ja loppuillasta ruokailu ohjeita soveltaen. Eli oikeata ruokaa omalla aikataululla. Ja unihan maittoi yöllä.

Sunnuntai 11.6.06

Aamun ensimmäinen virhe, menin vaakaan. 200g paino noussut. No sehän aloitti päivän loistavasti. On ehdottoman väärin seurata liian tarkasti painoa koska se heittelee väkisinkin hieman. Aamupäivän söin ohjeiden mukaan mutta kiinnostus oli luokkaa nolla. Iltapäivällä on tapaaminen mulla ja vaimolla Jannen kanssa salilla. Tuskin kuitenkaan treenataan. Katsotaan vaan muutama ohje. Päätimme kuitenkin mennä salille pyörillä, matkaan menee 15 minuuttia. Salilla huomaamme että siellä on kivasti tilaa ja kun tultiin pyörillä, on alkulämmittely suoritettu. Ei muuta kuin salikengät jalkaan ja treenaamaan. Alku menee taas kivasti ja sitten Janne ilmestyykin. Janne hieman kyselee kuulumisia ja katselee treenaamista. Hartioissa kokeilemme uutta liikettä ja kyllä rupes molempia naurattamaan kun hartiat turpos ihan ihmeellisiksi. Ihan kuin olis ollu toppauksia. Se liike siis tulee itselleni treeniin mukaan. Sitten käymme sen ongelman kimppuun. Alavatsalihakset ovat heikko osa-alue. Siihen onkin oiva liike ja se korvaa osan viikon vatsalihasharjoituksista. Ei muuta kuin treeni loppuun, pyörällä kotiin ja saunaan. Kyllä oli sen jälkeen pirteä ja motivoitunut olo. Uusi viikko on periaatteessa jo aloitettu joten jatkukoon sen mukaisena ensiviikolla. Nyt on jälleen uutta potkua tähän projektiin. Ensi viikolla alkaa kesäloma joten sitä odotellessa muutama työpäivä välissä ei paljon haittaa. Heihei tälle viikolle... :)

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu