<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle

Petrin kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 20 | Viikko 21 | Viikko 22 | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 |
| Viikko 31 | Viikko 32 | Viikko 33 | Viikko 34 | Viikko 35 | Viikko 36 | Viikko 37 | Viikot 38-40 |

Viikko 34

Maanantai 21.08.06

Aamuherätys klo 5.00. Aamuvuoro kutsuu. Huonosti nukutun yön jälkeen olo on oikeastaan yllättävän hyvä. Aamupala kurkkuun ja eväskassi kainaloon. Töissä on todella helppo vuoro ja oikeastaan liiankin löysä vuoro. Eipä saa valittaa, tämä on harvinaista herkkua. Kotiin tullessa olo on hieman nuutunut, mutta päätän syömisen jälkeen mennä salille. Jo kotona ollessa saan kunnon treenin. Käytän koko vartaloni voimia, käsiä, jalkoja ja selkää. Väännän ja käännän, painan ja puristan. Puhkun ja hikoilen. Ja loppujen lopuksi, noin puolen tunnin yrittämisen jälkeen saan vaimon uuden puhelimen takakannen irti!! Siinä on taas oikea suunnittelun kukkanen, ja puhelimessa on vielä vaihdettavat värikuoret!!!!! En aio noita kuoria vaihtaa... Rinta/hartia-treeni on luvassa ja aion rääkätä tänään molempia kunnolla. Alusta asti painan oikein kunnolla ja lihasta kiusaten. Hartioissa tuon huomaa kyllä, edelleenkin varmaan onnistunein lihasryhmä koko kropassa. Vaikka treeni menee hienosti, olo on kotona jotenkin löysä ja väsähtänyt. Aikaisin heräämisen iloja. Ruokapuoli hoituu mallikkaasti joten viikko alkaa ihan hyvissä tunnelmissa.

Tiistai 22.08.06

Uusi aamu, uusi aamuvuoro. Nyt on yö nukuttu hyvin ja sitten taas etsiskellään kotoota oviaukkoja. Seiniä pitkin löydän keittiöön ja aamupalalle. Olen aivan poikki koko aamupäivän, onneksi töissä on hieman vilkkaampi päivä. Työ pitää jotenkin hereillä ja vireystason jollain tasolla. Salille en tosiaankaan viitsi tänään vaivautua. Siihen on myöskin ihan oikea syy. Lähdemme katselemaan keittiöön laattoja. Päivällä töissä sain järkättyä itselleni keittiöremonttiin sähkömiehen. Ollessamme laattaostoksilla saan hommattua myös laatoittajan, joten hyvällä mallilla on hommat. Laatat löytyy helposti koska vaihtoehtoja ei ollut kyseisille värivalinnoilla kovin montaa. Kotimatkalla käymme kaupassa ja koska perheellä on jo nälkä niin poikkeamme hesburgerissa. Itse tilaan itselleni megahampurilaisen, en siis ateriaa niin kuin normaalisti. Olis tuonkin voinut jättää tilaamatta mutta nälkä oli melkoinen ja verensokeri alkoi jo laskea. Kotona kuitenkin syön loput ateriat ohjeiden mukaisesti. Hieman tuo hampurilainen jäi vaivaamaan, mutta se on syöty jo...

Keskiviikko 23.08.06

Ylös nousen seitsemän maissa, kun poika herää kouluun. Salille pitäisi mennä tekemään jalkoja. On sen verran väsy että painun sohvan pohjalle kun poika lähtee kouluun. Nukahdan ja herään puoli yksitoista. Aivan sekaisin ja edelleen ihan väsynyt. Nyt en salille mene, koska sinne ei jaksa mennä haukottelemaan. Ehkä tuo univelka hieman tuli takaisin joten en ota tuosta paineita. Syön herätessäni hieman safkaa koska edellisen kerran söin klo 7. Iltavuoro töissä menee haukotellessa ja venytellessä. Koko päivän on sellainen olo kun olisi kipeäksi tulossa. Kroppa on aivan poikki.

Torstai 24.08.06

Aamuherätys jälleen klo 7.00. Tänään uusi yritys jaloille. Tänään olo on erilainen ja tiedän heti että pääsen varmasti salille. Treenin jaksan tehdä hyvin, tosin hieman varon noita jalkoja, etten ainakaan tuota vasenta reittä rasita turhaan. Jalat kestävät kuitenkin mainiosti ja saan kunnon treenin aikaiseksi. Iltavuoro töissä menee taas energisissä merkeissä. Jalkatreeni todella pistää elimistössä energiat virtaamaan. Hieman ovat jalat rappusissa voimattomat, mutta ei kuitenkaan niin että pahemmin haittaisi. Jo toista päivää peräkkäin olen päässyt veden juonnissa tavoitteeseen. Runsaan veden juominen on hankalaa kun on koko ajan käytävä jossain. Ei joko ehdi tai sitten ei viitsi turhaan rakkoa täyttää. Illalla uni alkaakin maittamaan nopeasti.

Perjantai 25.08.06

Totuttuun tapaan herätys klo 7.00. Olen kyllä hieman tokkurassa, mutta yö tuli nukuttua hyvin joten aamutreeni taas tiedossa. Hauikset ja ojentajat luvassa. Tämä treeni on viime aikoina ollut motivoiva. Niin se on tälläkin kertaa. Liikkeet ovat tehokkaita, puhtaita ja menevät lihaksen ytimeen. Kyllä kelpaa treenata. Kotiin tullessa on lihakset aivan tukossa, suihkussa on hauska yrittää pestä niskaa ja selkää. Menen yöksi töihin ja yritän saada tuon syömisen suunniteltua jotenkin fixusti. Päätän tehdä niin että syön iltaan mennessä normaalisti tämän päivän safkat ja puolenyön jälkeen syön seuraavan päivän aterioita. Näin saan molemmille vuorokausille oikeat kalorit. Vaimolla on hieronta puolenpäivän maissa ja koska hieroja on kaverini, menen mukaan turisemaan niitä näitä. Sieltä tullessa ramaisee molempia ja onneksi niin, koska olemme molemmat menossa yöksi töihin. Parin tunnin päiväunien jälkeen olo on hieman omituinen, taas. Varmasti on joku pöpö elimistössä. Hieman nokka vuotaa ja on muutenkin outo olo. Päätän olla tekemättä asian hyväksi yhtään mitään. Tulen kipeäksi jos tulen.

Lauantai 26.08.06

Lähden tuntia aikaisemmin töistä, tilanne on sen verran hyvä duunissa. Puoli kuudelta aamulla siis nukkumaan. Heräilen hieman ennen puoltapäivää. Pieni päänsärky vaivaa heti, tuntuu siltä kun olisi ollut nukkuessa pää huonossa asennossa. Lähdemme kuitenkin pian lauantain kauppareissulle. Mukaan tarttuu muutakin syötävää kuin sitä "oikeaa". Hieman on lipsunut raiteilta tämä syömispuoli. On se ihan ymmärrettävää, kohta alkaa kuitenkin 3 kuukauden vapaa ja keittiöremontti. Haitanneeko tuo kun treeni kulkee. Viikolla taas kiristetään tahtia. Koko päivän syömiset hieman mitä sattuu. Äidilläni saan pitkästä aikaa äitylin kalakeittoa. Perunaa ja seitiä, juuri sitä mitä pitikin :).

Sunnuntai 27.08.06

Kaamea yö. Jostain syystä yläselässä, lapaluiden kohdalla, on mennyt nikama pois paikaltaan. Ei mennyt treenatessa, joten mysteeriksi tuo syy jää. En saanut nukuttua ja aamulla ylös noustessa on hankalaa kävellä. En saa ryhtiä suoraksi ja mikään asento ei ole hyvä. Yritä käännellä ja väännellä mutta mikään ei auta. Maanantaina täytyy käydä lekurilla jos tilanne ei laukea. Saisi kyllä helpottaa koska tänään olisi selkätreeni. Ihme sinänsä että taas tuli joku kunnon vaiva. Loppupäivän saldoksi jäikin sitten selän erilainen venyttely ja nikamien paukuttelu, kuitenkin ilman haluttua tulosta. Jouduin ottamaan lihas relaksanttia joka ei kuitenkaan tuntunut tekevän yhtään mitään, yhtään mihinkään. Tämä on toiseksi pahin mahdollinen takaisku. Pahin olisi tuo alaselän monivuotisen vaivan palaaminen. Salille ei ole asiaa. Syöminen voidaan pistää tankkaamiseksi, sen verran tulee syötyä. Ruoka auttaa enimmäkseen mielipahaan ja huoleen siitä, mihin tämä vielä johtaa. Nukkumaan mennessä otan vielä särkylääkkeen jotta jotenkin saisi nukuttua. Koko viikko meni jotenkin ketuilleen ja nyt alkaa paljastua tällaisen treenaamisen aiheuttama paine. Ei tarvitse monikaan asia mennä pieleen ja heti lähtee mopo käsistä.

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu