<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle

Petrin kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 20 | Viikko 21 | Viikko 22 | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 |
| Viikko 31 | Viikko 32 | Viikko 33 | Viikko 34 | Viikko 35 | Viikko 36 | Viikko 37 | Viikot 38-40 |

Viikko 32

Maanantai 07.08.06

Yövuoron jälkeen heräilin puolen päivän maissa. Lähes heti alkoi päänsärky. Johtui joko edellisen päivän treenistä tai sitten yövuoron valvomisesta. Hartiat eivät tunnu olevan tukossa joten varmaan yön valvominen sen aiheuttaa. Olin töissä kyllä melko väsynyt. Päätän siis olla lähtemättä salille. Jos vaikka särky hellittäisi. Ei oikein nappaisi syödä näitä safkoja mutta ei olo roskaruuallakaan helpotu, joten syöminen pysyy aisoissa. Iltaa kohden päänsärky ajoittain helpottaa ja alkaa sitten uudelleen. Töihin kuitenkin on mentävä, ei tuollaisen takia kotiin jäädä. Migreeni olisi sitten eri asia. Hieman menee koko päivä makaillessa, johtuen juuri tuosta päänsärystä.

Tiistai 08.08.06

Herätys samoihin aikoihin kuin eilen. Päänsärky hellitti sitten yövuoron alussa joten loppuyö vain piti pysyä hereillä. Herätessä oli ihan hyvä olo, joten tänään uskaltaudun salille. Vuorossa olisi jalkapäivä mutta mystiset hermostolliset, vihlovat kivut vasemmassa pakarassa ja takareidessä epäilyttävät. Niitä on joskus ollut, mutta oikealla puolella. Teen siis hauis/ojentaja treenin. Treeni menee mallikkaasti ja ranskalaisessa punnerruksessa saan taas lisätä painoja. Muutenkin ojentajista ei tuntunut loppuvan vääntö millään, eli hyvin on treeni purrut. Hauiksissa en ainakaan hirveästi pitänyt Scott-penkistä viime kerralla. Tällä kertaa se oli paljon helpompaa ja hauikset menivät aivan tukkoon. Verisuonet pullistelivat käsivarsista, ja hauikset turposivat kunnolla. Jäljellä oli vielä muitakin hauisliikkeitä joten epäilytti että jaksanko tehdä muita liikkeitä ollenkaan. Jaksoin sittenkin ja pumppi vain parani. Yllättävän hyvä treeni yövuoron jälkeen. Jäi taas hyvä fiilis. Kaikkia aterioita en yksinkertaisesti ehtinyt syödä joten tämän päivän energiansaanti jäi huomattavan vajaaksi. Illalla ei nukkumaan heti päässyt kun oli kaksi yötä valvonut. Mutta puoliltaöin kuitenkin.

Keskiviikko 09.08.06

Aamulla herätys jälleen klo 8. Meinasin vain kääntää kylkeä mutta totesin että on pakko mennä salille koska muuten en ehdi tehdä kaikkia treenejä tälle viikolle. Ylös vain ja aamupalalle. Tänään kokeilen sen jalkatreenin, noista oudoista vasemman jalan tuntemuksista huolimatta. Heti alusta huomasin että edellisen päivän syömisien vuoksi, energiataso oli liian alhainen jalkatreenille. Jalat ovat kuitenkin suurimpia lihaksia kropassa. Treeni meni miten meni ja takareidet jouduin jättämään tekemättä juuri noiden vihlomisien vuoksi. Ehkä kunnon venyttely auttaisi. Viime viikolla jalkatreeni oli sen verran kova että varmaan hieman kireäksi jäi nuo lihakset. Ja sitten olen myös pyöräillyt normaalia enemmän. Kyllä tuossa silti kaloreita paloi. Olin salilla pyörällä ja kotimatkalla sai polkea aika rauhallisesti. Voimat olivat poissa. Loppupäivälle ei ole muuta ohjelmaa joten saan katsella EM-kisoja. Hieman suklaata tuli syötyä, ei kuitenkaan mahdottomasti. Edellisenä yönä uni maittoi ja toivottavasti näin on tänäkin yönä.

Torstai 10.08.06

Aamulla saisi nukkua pidempään mutta ei uni tunnu riittävän. Salillekin menen vasta iltapäivällä, joten aamulla on hieman turha olo aikaisin herätessä. Ruokailen normaalisti ja valmistaudun illan treeniin. Treeni on vatsa/selkä-treeni. Tänään pitäisi karistaa tuo varovaisuus selkätreenistä, koska olen siinä päässyt kaikista helpoimmalla. Tänään tarina on kuitenkin sama ja painot eivät ylätaljaa lukuun ottamatta ole kovinkaan suuret. Suuremmillakin pystyisin vääntämään. Keskityn kuitenkin tekemään liikkeet mahdollisimman puhtaasti, niin että lihaksessa rasitus kuitenkin tuntuu. Hyvä treeni jälleen vaikka raskaamminkin olisin voinut tehdä. Salilta lähtiessäni tapaan vielä Jannen pukuhuoneessa. Todetaan että hyvältä näyttää ja ollaan oikealla tiellä. Siltä tuntuu itsestäkin, vaikka tuloksia on vaikea itse huomata. Salilla ne sitten näkyy kun veri alkaa virrata lihaksessa. Tällä kertaa salilta pois polkeminen on paljon helpompaa. Tämä pyöräily korvaa hyvin alku ja loppulämmittelyt joten sitä harrastan kun sää se sallii.

Perjantai 11.08.06

Aamunraikkaana ylös klo5. Taas ei paljon yöllä väsyttänyt mutta kyllä tuota unta jokunen tunti tuli. Loppuviikon vuorot on duunissa aina hieman päänvaivaa aiheuttavia. Osa osastosta on aikataulussa ja osa siitä jäljessä. Työtähän tuo kuitenkin vain on ja alan ammattilaisiahan me kaikki olemme joten siitä selvitään hieman aivonystyröitä hieromalla. Töissä tuo univajaus aina näkyy ja onneksi tänään ei salille pääsisikään, koska en varmaan jaksaisi vaivautua. Loppupäivä menee siinä kotona puuhaillessa.

Lauantai 12.08.06

Jälleen aamuherätys klo 5. Aamupala alkaa olla jo melkoista rutiinia ja sen syömiseen on tottunut. Ennen en aamulla paljon vaivautunut syömään. Varmaan tulevaisuudessakin tämä aamuruokailu täytyy pitää ohjelmassa. Töissä tosi helppo päivä joten jäi suorastaan löysä olo loppupäivälle. Ei se mitään, ei tarvitse ottaa paineita mistään. Kotona saan rentoutua iltasella, taidan hieman poiketa ruokavaliostakin. En kuitenkaan paljon, koska en halua kovinkaan paljon lisätä tuota "luomisen tuskaa", eli tätä rasvanpolton riemua. Tämäkin päivä menee punaiselle ristille, mutta rentoudutaan nyt kun on mahdollisuus.

Sunnuntai 13.08.06

Aamulla ennen yhdeksää päästään ylös sängystä. Siitä sitten tekemään pientä juoksulenkkiä ennen aamiaista. Puoli tuntia hyvällä sykkeellä. Aamupala maistui kummasti tuon jälkeen. Menen iltaan töihin ja loppuaamu meneekin eväitä tehdessä. Keittäessä ja paistaessa kaikennäköistä. Jo ennen töihin lähtöä alkaa kovasti ramaisemaan. Päiväunien aika… Sitä mahdollisuutta kuitenkaan ei ole, joten töihin on mentävä. Töissä jaksaakin sitten haukottaa ja laiskottaa. Onneksi on suhteellisen rento päivä ja ahkera työkaveri. Annoin kaverille luvan tulla aikaisemmin töihin, joten hän tekeekin suurimman osan töistä ennen lähtöään. Pari tuntia menee töissä yksin ja juuri kun hommat oli siinä vaiheessa että olisi hieman ehtinyt surffailla netissä, palvelin kaatuu ja nettiin ei pääse. Katselen siinä sitten vuoron loppuun kun valmistuslinja on pesussa. Kotiin tullessa heti oikea iltapala masuun, jottei tule turhia mielitekoja.

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu