<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle

Petrin kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikko 20 | Viikko 21 | Viikko 22 | Viikko 23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikko 28 | Viikko 29 | Viikko 30 |
| Viikko 31 | Viikko 32 | Viikko 33 | Viikko 34 | Viikko 35 | Viikko 36 | Viikko 37 | Viikot 38-40 |

Viikko 29

No tässä tulee sitten uutta viikkoa, ainakin yksi IT/hierojaretku odottelee kovasti näitä kuulumisia... :)))))

Maanantai 17.07.06

Herätys yövuoron jälkeen klo 12.30. Päätä särkee ja kaikki tuntuu ikävältä. Tämä on yksi yövuoron ihanuuksia. Vaikea on motivoitua dieettiin mutta aloitetaan nyt kunnon "aamupalalla" ja katsellaan sitten jatkoa. Vaikka päätä kolottaa, päätämme lähteä salille klo 16. Matkalla sitten tapahtuu jotain odottamatonta. Ajaessamme salille, yhdessä tämän kaupungin lukuisista töyssyistä kuuluu pieni kolahdus. Sen jälkeen kuuluu koko ajan sellainen ääni kun jotain olisi irti. Pysähdyn tien viereen katsomaa lähtikö jotain irti. Mitään en havaitse ja epäilen jonkun kolisevan vararenkaan kotelossa. Salin pihassa tutkimme asiaa enemmän ja voi Pas=#¤%&"@()?%& !!!!!! Vasemmanpuoleisen takaiskunvaimentajan pää törröttää verhoilun läpi. Takaiskunvaimentajan yläpään tukikumi on pettänyt, eli revennyt ja auton vasen takakulma tulee nyt jousen varassa mukana. Auto on ajettava kotiin ja salireissu jäi siihen. Ei tosiaankaan kiinnostanut mennä treenaamaan. Muutenkin oli soiteltava Volvolle, kun vielä töissä ovat. Kotona huomaan että vika on onneksi vain yläpään kumissa joten runkoon ei tullut vaurioita. Volvolta on vaikeaa saada aikaa koska jonot ovat melkoiset. Mutta aina saamani hyvä palvelu saa jatkoa ja vien auton seuraavana päivänä. Koittavat saada korjattua loppuviikkoon mennessä. Jos ei onnistu, en voi sille mitään. Ymmärrän heitä ja toivon vain parasta. Onneksi meillä on toinen auto. Pärjäämme loppuviikon sillä. Arvatkaan syönkö tarkasti ruokavalion mukaisesti. EN TAATUSTI!!! Jos ottaa joskus pattiin niin se on NYT!!!! Yöksi vielä töihin, ja työkaveri noukkii mut matkalla mukaan. Huomenna jos ei harmita niin paljon, palaan taas tähän elämän muutokseen. Tänään ei kannata kenenkään yrittääkään saada mua kuosiin.

Tiistai 18.07.06

Yövuoro jälleen takana ja auto pitäis viedä korjattavaksi päivällä. Kyllähän tuon Hyvinkäälle ajamaan pystyi, vaikka hieman kiikkerä olikin kuopissa. Onneksi on parin päivän vapaa. Tänään uskaltaudun salille ja toivotaan että vaimon auto kestää tuon matkan :)... Salilla ihan hyvä rinta/hartia päivä. Hieman olkapää antaa osviittaa siitä että vanha vamma on edelleen olemassa. Teen liikkeet kuitenkin sen kummemmin olkapäätä rasittamatta, mutta silti tehokkaasti. Syöminen yritetään saada taas edellisen päivän järkytyksen jälkeen paikoillensa. Hieman tulee lipsuttua, mutta kuitenkin sellaisilla ravintoaineilla jotka korvaavat kummasti listassa olevat, ja vielä pysyen terveellisellä linjalla. Illalla ei meinaa uni tulla, joten hieman tulee valvottua sekä telkkaa katsellessa että sängyssä nukkumaan mennessä. Se on tää pieni yövuororytmin jäänne.

Keskiviikko 19.07.06

Tänään töistä vapaapäivä ja myös treenissä sellaisen pidän. Oikeastaan mitään en koko päivänä saa aikaiseksi. Paitsi että iltasella käydään mummolla vierailulla kun ei meinaa aika riittää sielläkään käymään. Siellä kahvia ja hieman makeata. Kuitenkin niin että pysytään vain maistelulinjalla. Hiljainen päivä joka tapauksessa.

Torstai 20.07.06

Viimeinen vapaapäivä ja aamusta alkaen päätös mennä salille. Päätän tehdäkin tänään hauis/selkä päivän, enkä jalkapäivää kuten normaalisti tekisin. Tuntui vaan siltä että halusin pullistella hauiksia. Kahden maissa saan soiton volvolta että koittavat kovasti korjata autoa, mutta autoni vanteissa on erikoiset lukkopultit ja avainta ei löydy. Ei varmaan niin koska se on mulla kotona. Lupaan kiirehtiä Hyvinkäälle 15:ssä minuutissa ja ehdinkin. Sitten takaisin kotiin koska korjauksessa menee kuitenkin aikaa. 20 minuuttia vaille viisi tulee uusi puhelu että auto on kunnossa ja huollon kaveri on töissä viiteen asti. Ei muuta kuin perhe autoon ja taas Hyvinkäälle viilettämään. Juuri ennen viittä siellä olen. Nyt on oma auto taas kunnossa ja hyvä mieli. Lasku on mitä on mutta ei budjettia kaada. Kuudeksi salille sitten käsiä treenaamaan. Hyvä treeni onkin ja miksi ei, kun on hyvä mielikin. Kotona sitten kunnon ruokavalio ja hyvällä mielin nukkumaan, aamulla on aikainen herätys töihin.

Perjantai 21.07.06

Aamusta asti on raskasta olla töissä. Yöllä nukuin varmaan pari tuntia ja se tuntuu kropassa. Kyllähän nuo työt tulee tehtyä mutta kun tietää että koko viikonloppu on töitä, tuntuu jo valmiiksi raskaalta. Ei treenipäivää koska sali on auki vain aamusella, sen olen jo kerran karvaasti kokenut. Syömiset ihan ok, ja ruokavalion mukaiset. Eilisen hauistreeni tuntuu kivasti käsissä ja hyvä niin koska jos ei noita tuntemuksia ole, tuntuu siltä että on tehnyt löysän treenin.

Lauantai 22.07.06

Aamuvuoro jälleen ja herätessä jo tuntuu siltä että töihin meno on viimeinen asia mielessäni. Sinne kuitenkin on suunnattava ja onneksi on rauhallinen lauantaiaamuvuoro. Tänään ei sali ole auki ja en varmaan olisi jaksanut sinne mennäkään. Töistä tullessa lysähdän sänkyyn ja otan sellaiset kahden ja puolen tunnin nokoset. Sitten ihan sekaisin kun vaimo tulee ostosreissusta Helsingin suunnalta. Ilta menee ihmetellessä ja yrittäessä pysyä hereillä. Kovasti odotan seuraavaa päivää, kun saan soitella Jannelle ja kysellä että mitäs on viikon päästä luvassa. Siitäkin sitten enemmän viikon päästä.

Sunnuntai 23.07.06

Aamulla taas töihin. Jeps, kyllä teen sunnuntainakin töitä. Onneksi on aamupäiväksi ennalta sovittua projektia duunissa joten muutama tunti menee rattoisasti. Ei väsytä koska yön nukuin ihan hyvin. Tänään olisi se yli hypätty jalkapäivä salilla. Sinne menen sellaisella hieman "eipäs nappaa" asenteella. Alussa kun teen vatsalihaksia, huomaan huijaavani melkoisesti. Suivaannun itselleni ja rupean vääntämään oikein raivolla. Niin jatkuu myös jalkalihaksilla ja yhdessä vaiheessa painoa on niin paljon jalkaprässissä että tulee hieman heikko olo. Teen kaikki liikkeet tosissani ja vielä ylimääräisiä vatsalihaksiakin. Kotiin lähtiessä on huono olo, aika raskas treeni taisi olla. Ihan oikein mulle, siitäs sain. Kotiin mennään pyörällä ja polkeminen on aika tuskaa, jalat ovat aika poikki. Puoli kuuden maissa soitto Jannelle ja sovitaan tapaaminen ja ehkä yhteinen treeni ensi sunnuntaiksi. Ruokavalio muuttuu ja myös treeni. Samalla tavoite menee uusiksi. Viikko siis vielä tätä samaa rääkkiä ja sitten uutta rääkkiä. Kunnon safkaa vatsaan ja iltasella uni maittaa kummasti.

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu