<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle 

Noran kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikot 4-7 | Viikko 10 | Viikko 11 | Viikko 12 | Viikko 13 | Viikot 14-15 | Viikko 16 | Viikko 19 | Viikko 20 | Viikko 21 |
| Viikot 22-23 | Viikko 24 | Viikko 25 | Viikko 26 | Viikko 28 | Viikko 31 | Viikko 39 | Viikot 40-42 | Viikko 25 / 2008 | Viikot 26-29 |
| Viikot 30-31 | Viikot 32-33 |

Viikot 32-33

Treenin jälkeen

Maanantaina taas sulkapallovuoro. Tunnin vuoro jonka aikana harjoittelin ainoastaan hyvää lyöntiä. Peruslyönti alkaa olemaan jo aika hyvä, mutta tekniikka ei riitä ,että saisin pallon kentän laidasta laitaan. Otin muuten pojan mukaan hallille, se nukku siellä kentän laidalla, hih* :)

Tiistaina piti tehdä selkää, mutta vaihdoin sen kuitenkin lempiliikkeisiini penkkiin:)...rintaan ja hauiksiin.

Penkkipunnerrus:
- Lämmittely tangolla
- 15 toistoa 22,5 kilolla
- 10 toistoa 25 kilolla
- 8 toistoa 27,5 kilolla

Vinopenkissä vipunostot käsipainoilla:
- 2 x 10 toistoa 7 kilolla
- 2 x 10 toistoa 8 kilolla

Vinopenkkipunnerrus Smithissä:
- 3 x 10 toistoa ilman lisäpainoja

Hauis mutkatangolla:
- 12 toistoa 15 kilolla
- 10 toistoa 17,5 kilolla
- 8 toistoa 17,5 kilolla

Hauiskääntö seisten käsipainoilla:
- 10 toistoa 7 kilolla
- 8 toistoa 7 kilolla
- 8 toistoa 8 kilolla

Scott hauiskääntö:
- 10 toistoa per käsi 6 kilolla
- 2 x 8 toisto/käsi 7 kilolla

Kuten huomaatte oli taas hiukan kehitystä edelliseen viikkoon nähden tai sitten uskalsin taas rohkeammin isommilla painoilla :) Siistii! Keskiviikkona jalkatreeni. Ajattelin, että vois pikkuhiljaa alkaa keksiä jotain uusia liikkeitä kun aika kauan oon jo jyystäny noita samoja. Etu ja takareidet koneessa, askelkyykky paino kädessä, peruskyykky lätkä sylissä ja sitten "aasinpotku" kone takareisille. Pohkeita seisten oisko siinä 50 kiloa. Pohjeistunta konetta ei meidän salilla ole, mutta teen niitä sovellettuna smithissä penkillä istuen ja stepperi jalkojen alla. Ruokapuoleen olen nyt yrittänyt panostaa, laitan tähän esimerkiksi mun tämän päivän syömiset.

- Aamupala: kaurapuuro + lasillinen ananas porkkana mehua, kuppi kahvia.
- Välipala: Purkki Ehramia + raparperi herukka mehukeitto, 1 porkkana
- Lounas: nuudeli, kasvispihvi, salaatti, vihanneksia
- Joku pala: kaupungilla yks pehmis kiskalta :)..
- Ennen treeniä: ProFX banaani patukka
- Treenin jälkeen: ProFX palautusjuoma
- Päivällinen: broilerin rintaleike, riisi, raejuusto, moniviljaleipä ( päällä avokadoa ), salaatti, herkkusieniä, lasi maitoa
- Iltapala: mansikkapirtelö (itse tehty, ei sokeria, rasvaton maito, tuoreita mansikoita)

Proteiini vielä uupui mm.aamupalalta, lounaalta...mut kyl ruokailu paranee koko ajan ;) Kaloreita yhteensä kertyi n,2400 proteiinia 150g.

Torstai vapaa treenistä. Perjantaina olkapäät ja selkä:

Viparit sivulle käsipainoilla:
- 12 toistoa 5 kilolla
- 2 x 10,8 toistoa 6 kilolla

Hartiapunnerrus käsipainoilla:
- 12 toistoa 8 kilolla
- 10 toistoa 9 kilolla
- 8 toistoa 10 kilolla

Takaolkapäät penkissä maaten käsipainolla:
- 12 toistoa 3 kilolla
- 2 x 10 toistoa 4 kilolla

Viparit eteen:
- 3 x 12 toistoa 4 kilolla

Ei erityisempää mainittavaa tästä, olkapäät on yksi suosikeistani. Ainut outo juttu on kun teen tuota takaolkapää liikettä, käsivarsi jännittyy kyynärpäästä alaspäin niin, että käteen tulee kauhee pistos joka pakottaa lopettaan liike ja sen jälkeen täytyy raapia kättä!?

Selkä treeni:
Soutuliike taljassa 3 x 12, leuanveto taljassa 3 x 10, niskantaakseveto taljassa 3 x 10, alaselänojennus 3 x 15,12,10.

Sitten ristikkäistaljassa se liike missä otetaan molemmista ylärissojen käsikahvoista kiinni ja käydään polvilleen istumaan ja vedetään alas :) 3x12. Tässä liikkeessä saan muuten parhaiten tuntuman! Tässä kuvassa Teija näyttää mallia liikkeestä: http://www.jkkuntofitness.fi/galleria2914.php Lauantaina ja Sunnuntaina en päässyt salille eli ojentajat jäi tekemättä, tässä kuitenkin vielä mun lauantain sapuskat:)

- Aamupala: Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki. Mehukeitto, karviais-boysenmarja.
- Lounas: Broileri rintafilee paistettu, nahaton. Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g. Viherpippurikastike, valmistettu (Knorr) Gefilus Ananas-porkkana+kalcium Jasmiiniriisi Myllyn paras, 1 annos. Kahvi, kevyt maidolla (25g maitoa) 200g/muki, annos 200g.
- Välipala: PROFX LO-CARB proteiinipatukka banaani (Fast), annos 60g Mandariini kuorittu (Fineli) Marjasekoitus, Pakkas marja, Maito, Kevyt,sokeri 8g
- Päivällinen: sama kuin lounas
- Välipala: Banaani, keskikokoinen painaa 120g
- Illallinen: Kanasalaatti + Paistettu (Mcdonalds), annos 358g

Omasta mielestäni mä syön ihan hirveesti, mut kait sekin on tottumuskysymys. Ajatelkaa Michael Phelps syö päivässä 12 000 kaloria!! Voikohan toi ees pitää paikkansa, luin Hesarista! http://fi.wikipedia.org/wiki/Michael_Phelps


Viikko 33

Maanantaina sulkista treenaamassa Maanantaina taas sulkis. Ihme, että voi tulla noin kova hiki pelkästä pallottelusta! Hakkasin puol tuntia pelkästään mahdollisimman pitkää lyötiä ja toiset puol tuntia mahdollisimman lyhyttä aivan verkolla! Harmitti muuten se Niemisen matsi koska alkoi niin hyvin!

Tiistaina piti keskittyy taas selkään, mutta salilla oli sen verran ärsyttäviä tyyppejä, että ajattelin tehä penkkiä,heh! Siis oikeesti se antaa lisätehoa kun siellä on jotku sellasia verenpainetta nostattavia pelleilijöitä. Ja ne peilinkautta vahtaajat on toinen ryhmä, ai että ne ÄRSYTTÄÄÄÄ!! Sitten mä monesti kattelen joitain naisia siellä, jotka oon nähny "treenaamassa" siellä parikin vuotta, mutta ne on silti yhtä läskejä. Eikö tossa vaiheessa pitäis jo alkaa hälytyskellot soimaan, että se treeni ei pure jos ei tapahdu minkäänlaista kehitystä. Miten esim.jalkoja voi treenata ja lukea samalla Me Naisia?? Mitä järkee maksaa 70E kuussa tollasesta, nehän vois mennä ilmaseks kirjastoon lukemaan!

No niin asiaan. Unohdin kirjoittaa ylös mitä liikkeitä tarkalleen ottaen tein, mutta suunnilleen samat kuin edellisellä viikolla. Rintaan otin tosin mukaan yhden uuden liikkeen sellasessa koneessa missä istutaan ja työnnetään eteenpäin. Oli vähän väsyny olo eikä samanlaista puhtia kuin viime viikolla. Syy selvisikin illalla, se johtui hormooneista (siis ihan luontaisista sellaisista:).

Keskiviikon vaunulenkki oli fiasko Keskiviikkona ajattelin lähteä pitkästä aikaa pojan kanssa vaunulenkille piristymään. Variksen villahousut... koko lenkki oli fiasko. Jerome huus koko matkan ja yritti päästä ulos vaunuista, nihkee ukkos ilma valutti hikeä pitkin selkää ja hiukset tarttu tuulessa naamaan ja suuhun, koira ei osannut enää kävellä kunnolla vaan sotkeutu koko ajan vaunuihin, vaunun yhdestä renkaasta oli lähteny ilmat pihalle, lopulta alko kunnon rankkasade eikä mulla ollut vaunuihin mitään sadesuojaa mukana, palattiin sitten tunnin päästä kaikki läpimärkinä ja kaukana piristymisestä kotiin. Mentiin pojan kanssa suihkuun ja löträttiin kuumalla vedellä melkein tunti.

Torstaina treenissä Hartiat, Ojentajat ja Vatsa:
- Viparit sivulle 6 kg x 12, 7 kg x10, 8 kg x 8 toistoa
- Hartiapunnerrus 8 kg x 12, 9 kg x10, 10 kg x 8 toistoa
- Viparit eteen 4 kg 3 x 10 toistoa
- Takaolkapäät 4 kg 2 x 10 toistoa
- Ojentajat narulla taljassa 12 toistoa 20 kilolla, 2 x 10,8 toistoa 25 kilolla
- Allit käsipainolla 3 x 12toistoa 5 kilolla
- Dippi 3 x 12,10,10 toistoa
- Vatsat koneessa

Illalla päätin vielä rentoutua joogaamalla. Mulla on sellaisia jooga DVD:itä mitä on mukava tehdä aina kun ehtii, siitä tulee sellanen raukean rentoutunut ja vetreä olo ennen nukkumaan menoa. Loppuviikkoon se hymy sitten hyytyikin. Olen flunssan kourissa. Päässä jyskyttää, korvat kutisee, yskittää ja henki on ahtaalla. Jotenkin mun tuuria aina kun pääsee hyvin treenaamisen makuun. Noh, ei itku auta ei, toivottavasti tästä selvitään nopeasti!

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu