<- Palaa "kisoihin valmistautujia" -pääsivulle 

Mika Leppälä
| Taustaa | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikot 28-29 | Viikot 30-31 | Viikot 32-34 | Viikot 35-39 | Viikot 40-50 | Viikot 51-10 | Viikot 1-9 / 2009 |
| Viikot 10-36 | Viikko 37 |

Viikko 27

Maanantai 2.7

Maanantaina rinta treeni Hässäkkä viikko alko heti maanantaista. Muuttohommien järjestelyä ja kaikenlaisen kipittävien asioiden hoitelua melekeen koko päivä. Sitte löyty sen verran vapaata, jotta ehti käydä nykäseen tiukan setin röllykkää, rintaa ja habaa. Tämä viikko oli pitempää sarijaa. Tulikin sitte pumpattua paikat turvoksiin. Tissejä pakotti vielä torstainakin.

Tiistai 3.7

Tänään jalkapäivä muttei puntilla vaan juosten. Aamu alkoi muistamalla ystävää syntymäpäivänä ja omaa murua nimipäivän johdosta. Sitten saikin lähtä hölkkäileen ja ottaan vetoja. Aluksi kevyttä hölkkää, jotta tulee hiki. Hikoilussa tämä keijukainen on hyvä! =) Sitten otin kunnon vetoja ylämäkeen ja voin taata, että keuhkot meinas väkisin revetä. Ilimaa tuli kyllä ulos mut sisään ei meinannu keretä hengitellä millään. Tämmönen keiju ku lähtee kuin fakiiri kepin nokasta niin siihen alamäkeen jäi semmoset lähtökuopat, jotta jos ne sadevesi täyttää niin siinä on parille sorsaparille pesälampi valmiina:) Hyvää vaihtelua treeniin. Jalat kipiänä perjantaihin asti!

Keskiviikko 4.7

Keskiviikkona oli hässäkkää mutta onneksi oli myös aikaa käydä Kemin sisäsatamassa uuniperunalla ja jädellä. Nauttia lämpimästä ilimasta ja jäätelöstä. Käytiin vielä hiukan ottaan murun kans Mansikkanokan rannalla tummuutta nahkaan ja uimassa. Niin ja treenattua tuli olkapäät ja ojentajat. Seittemän vuotta meni ennen kuin löyty miten tehdään taljassa köydellä heppankengät niin, että onnellisesta tuskasta piti melekeen huutaa!

Torstai 5.7

Torstaina röllykkä treeni Heti aamusta nykäseen selekää ja röllykkää. Pakko myöntää, että viimeisissä sarjoissa meinasi ajatus karata jo matkahommiin. Vielä viimeiset asiat tuli hoidettua mm. ostettua malarialääke mukaan. Sitten olikin synttärisankarien onnittelut vuorossa. Onnea vielä kerran tytöt! Sitten taas nauttimaan huippukelistä sisäsatamaan murun kanssa ja sinnehän olivat eksyneet Mano ja Kerttukin. Oli mukava tavata heitäkin vielä ennen lähtöä. Pakkaileen aloitin matkaa varten n. klo.19.00.

Perjantai 6.7

Lähtöpäivä, herätys klo.05.24! Kaiken pitäsi olla OK! Hymy korvissa, passi ja legoluuta taskussa. Herätä muru! Klo.08.24 muru ja Audi lähtee viemään keijua kentälle. Kaikki OK! Viimeiset halit ja pusut pitkään aikaan(seuraaviin ehkä n.3kk)! Koneeseen n. klo.08.48. Koneessa sekavia tunteita mutta kaikki OK! Illalla puolikympiltä suomenaikaan Madridissa. Hesasta mukaan tulleen työkaverin kanssa ruokapaikan etsiskelyä. Löytyi! Sitten kuutisen tuntia oottelua ja seukki lehtö Montevideoon, arvioitu lentoaika n. 12h30min.

Lauantai 7.7

Aamu klo.10.00 paikallista aikaa. Aikaero 6 tuntia(jäljessä Urkeissa). Montessa oli laukku hihnalla ja mies ehjänä perillä. Aulassa odotti nainen, jonka kyltissä luki mun nimi. Eiku ku kyytiin. Matka Fray Bentosiin autolla alkaa. Mariela ei puhu kuin muutaman sanan englantia. Toisessa tietullissa hyppy ulos, sanakirja takakontista ja loikka sisään. N. 8s. Yhteinen kieli löytyy ja cuatro horas menee kuin siivillä. Automatka kesti n. 4h. Yhteensä matka hotellille asti Frayhin kesti n.36h. Gran Hotel, jossa mun piti punkata olikin täys. Sitten tuli vaihto Pasado hotelliin, joka on ihan jees! Henkilökunta on aivan superavulista ja mukavaa porukkaa vaikka ei pahemmin enkkua puhukkaan. Yksi nuorempi tyttönen puhuu jonkin verran.

Sunnuntai 8.7

Kiertoajelua Frayissa ja Mersedeksessä sekä käytiin poikien kanssa katsomassa kun tehtaan suomalaiset n. 7-12 henkilöä pelasivat hevospooloa. Suurin osa taisi olla pomoja. Kaikki Ok! Ens viikonloppuna itsekkin ratsastamaan jos vain ilmat sallii sen. Aika paljon on tuullut ja satanut. Aamuisin lämpöä n.4 astetta ja päivällä n.14 astetta. Oli luvannut kuulemma pakkasöitä. No ei se paljon Suomi poikaa hetkauta mutta paikalliset palelee kuulemma heti kun menee alle +20 asteen. Tuolla ne teillä viipottaa meneen koko vaatekaappi päällä:)

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu