<- Palaa "kisoihin valmistautujia" -pääsivulle 

Mika Leppälä
| Taustaa | Viikko 26 | Viikko 27 | Viikot 28-29 | Viikot 30-31 | Viikot 32-34 | Viikot 35-39 | Viikot 40-50 | Viikot 51-10 | Viikot 1-9 / 2009 |
| Viikot 10-36 | Viikko 37 |

Tammikuu 2009

Nauttikkaa talvesta Morjesta kaikille! Pitkän hiljaiselon jälkeen olen taas back! Etelä-Amerikan valloitus on onnistuneesti takana! Kotipuoleen tulin jo vappuna (-08) suurinpiirtein täysissä sielun- ja ruumiin voimissa. Treenit aloitin pari päivää kotiutumisen jälkeen ja tuntui hyvältä päästä kotisalille treenaileen. Kesä ei ollut mitenkään helppoa aikaa ja elämääni sekoittikin tilanne, jossa päätettiin pitkäaikaisen kihlattuni kanssa panna tupperit jakoon. Valmentajani otti heti seuraavana päivänä kotiin tulon jälkeen yhteyttä ja kysyi: mikä on tavoite? Sanoin, jotta sama kuin aikaisemmin mut vuosi on eri. Syksyllä -09 lavalle ja tosi tiukassa kunnossa!! Siitä sitä Mika pojan treeniä ruvettiin rakentaan ja tähtäämään reilun vuoden päässä oleviin lihan näyttely kinkereihin. Treeneissä kaikki meni hyvin aina syksyyn asti kunnes selkä teki oman ratkaisun ja meni totaalisen jumiin. Ennen tätä selkä oli yhtä huonossa jamassa -03. Onneksi kaikki oli vain lihaskramppia tai vastaavaa mitään ei luultavasti ole rikki koska kun selkä laukes niin kaikki oli niin kuin ennekin. Silti kyrsii tonnilla kun parikuukautta meni ihan pelleillessä.

Nyt on puolisen vuotta rautaa liikuteltu ja motivaatio kasvaa kasvamistaan! Toivottavasti myös lihakset =) Tällä hetkellä liikutaan ennätyspainoissa ja alkusyksystä vaivannut pehmeys toistojen lopussa on historiaa. Tuntui hurjalta kun on aina pitänyt itseään sellaisena, ettei hyydy kerta laakista niin syksyllä se oli juuri sitä, ei kestävyyttä paskan vertaa. No onneksi siihen on yksinkertainen lääke: ENEMMÄN JA KOVENPAA TREENIÄ!

Tätä päivitystä kirjoittaessani pidin pikku tauon ja kävin nykäseen rinnan ja hauiksen kunnon pumppiin. On aina sellaisen treenin jälkeen onnistunut olo kun saa kunnon vasteen sille lihasryhmälle mille pitikin! =) Nyt kun elämä on ja niin päin pois niin eiköhän tätä meikäläisen tilitystä rupea tuleen tiheämpään. Kunhan kevät ja dieetti koittaa niin eiköhän niitä uusia kuviakin rupea putkahteleen?. Niin ja kevät tulee aina talven jälkeen!


Helmikuu

Moro! Lunta sataa mutta sehän on talvelle tunnusomaista. Nyt on hyvää aikaa levähdellä ennen lumitöitä ja ajattelin hiukan kertoa kuinka treenit ovat kulkeneet. Treenit on mennyt aivan mielettömän hyvin! Se, jos jokin lisää potkua tehdä duunia entistä enemmän ja kovempaa. Lisäksi mieli on muutenkin korkealla. Työnantaja lupasi sponsori apua, muutakin kuin palkan muodossa =) ja odottelen myös henkilökohtaista? huoltajaa? saapuvaksi. =) Treenistä, tein ensin pari viikkoa ihan normi settiä eli n.10 toistoa per sarja. Tässä vaiheessa jo huomasin, jotta kädet, selkä, jalat ja rinta ottaa vastaan treeniä tosi hyvin. Siitä rohkaistuneena rupesin lyhentään sarjoja ja melkein kaks viikkoa pukkasin ja potkin lyhkästä sarjaa n.6 toistoa per sarja. No vaatimattomasti sanottuna, joka liikkeessä meni ennätykset uusiksi.

Mitäs sitten tapahtui? No seuraavaa: valmentajani ilmoitti, jotta eiköhän se ole paksu poika aika ruveta dieetille. Sanoin siihen, että ok! Nyt on dieettiä kohta viikko takana ja painokin pudonnut noin kilon. Treeni muuttui totaalisesti! Nyt pusketaan pitkää sarjaa lyhyillä palautuksilla. Palautusten ajat ovat 30s ja 60s. Mikä on ihanantuskaisenkipiänmukavaa!! Tänään 9.2.2009 tein jalat ja vieläkin täristää kivasti. Treeniin kuului kyykkyä, prässiä, pohkeita seisten, takaressukoita unohtamatta yms.

Treeni muuttui siinäkin mielessä kun aikaisemmin punttaus kesti noin 1,5 tuntia niin nyt kesto on kutakuinkin 1 tunti sisältäen alku- ja loppuverryttelyn. Voitta vaan arvailla kuinka tämmöinen 114 kilonen keijukainen hikoilee. Tarkoitus on pudottaa talia pois 10 kiloa ennen varsinaista dieettiä. Nyt syömään! Ei muuta kuin rentoa kevät talvea kaikille!!! Näin MM-kilpailujen aikaan voi jokainen kokeilla itsekkin eri talvilajeja...kuten minä kuvassa;)

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu