<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle

Mervin kuntoilupäiväkirja
| Viikko 31 | Viikot 32-33 | Viikot 34-35 | Viikot 36-37 | Viikot 38-39 | Viikot 40-41 | Viikot 42-43 | Viikot 44-46 | Viikot 47-48 |
| Viikot 49-50 |

Viikko 49

4.12. Maanantai

Kilometrin aamu-uinnilla, herääminen kyllä tuotti tuskaa. Kummasti nukkuttas kun on niin pimeää... No kyllä siellä altaassa viimeistään herää, sen verran vilposta vettä on... Iltavuoro töissä, tosi hiljaista oli. Enteilee varmaan Itsenäisyyspäivää jo. Illalla piti vielä raahautua Anttilaan, shoppailemaan joulupukin puolesta...:).

5.12. Tiistai

Sali aukesi jo kahdeksalta, pääsi polkemaan stepperiä tyhjällä vatsalla 45 minuuttia. Voi taas popsia herkkuja vähän paremmalla omallatunnolla, no joo... Mutta kunto kyllä kasvanut jaksaa helposti polkasta, pitäisiköhän kokeilla tuntia seuraavalla kerralla...? Töissä tosi hiljainen iltavuoro, saipahan kerätä virtaa rauhassa. Pohje kramppasi huolella illalla, voi kun tapahtuisi ihme yön aikana ja selkä olisi kunnossa aamulla... Turha toivo taitaa olla :(.

6.12. Keskiviikko

Itsenäisyyspäivä treenit salilla heti aamusta, virta kateissa jotenkin, onneksi myös kaverilta... Selkää tuli tehtyä jonkun verran, kun ei sitä ihmettäkään tapahtunut yön aikana. Onneksi pohje sentään rauhoittui, toivottavasti ei uusiudu vähään aikaan. Töihin iltavuoroon, olikin keittiöllä lohta ja punajuurikiusausta ruokana, niinpä tilasin sieltä ruuan ja oikein herkuttelin näin juhlan kunniaksi. Hyvää olikin :). Hiljainen työvuoro oli, yksin melkein sai aikaa kuluttaa... Illalla piti vielä vahtia ja arvostella linnan vieraitten pukuja. Olisikohan siellä aikuisten oikeasti mukavampaa kuin makailla omalla sohvalla ja syödä suklaata :)?

7.12. Torstai

Töihin aamuvuoroon, ei millään huvittaisi, saisipas jäädä nukkumaan... Tulisi lunta jos vaikka piristyisi, tympii nämä syksy ilmat. Puuhakas päivä töissä, aika kului nopsasti. Iltapäivällä kävin Sirkun luona hoidossa, hierontaa ja venytystä oli ohjelmassa. Ei tehnyt tällä kertaa hyvää, tosi kipeäksi tuli... Huilia loppu päivä.

8.12. Perjantai

Vapaa päivä, oikeastaan kolme vapaata edessä, ihanaa... Siivousta aamusta, välillä salille, jalkatreeniä tekemään. Hyvin jaksoi (sisulla), vaikka selkä edelleen pahana. Eipä voi paikoillaankaan olla, on tämä tosi kurjaa... Ja siivous jatkui kotona :). Iltasella vielä poikia liottamaan uimalaan, oli muuten paljon porukkaa... Arvatkaa kuka nukahti ensimmäisenä?

9.12. Lauantai

Mukavia nämä vapaat lauantait, aamusta pyykkituvalle... No joo... Viimeinen venyttely tänä vuonna, turhan pitkiä taukoja Kansalaisopistolla, seuraava vasta 13.1.2007. Ilta kuluikin `mukavasti` kuskina, kahden juhlatuulella olijan kanssa. Mielenkiintoista katsella humalaisia ihmisiä ja miettiä kellähän kovin krapula sunnuntai aamuna...

10.12. Sunnuntai

Menihän sitten eilen myöhään, kahden jälkeen vasta juhlijat väsähti. Tuli oikein nukuttua yhdeksään asti. Salille piti kankea itsensä, vähän oli heikot selkä treenit. Väsymys valtaisa, ei sovi valvominen meikäläiselle ei. Onneksi ei krapulaa, niin kuin jollakin... Huilin puolelle menee tämä päivä, iltalenkillä vielä happea haukkaamassa.


Viikko 50

11.12. Maanantai

Uni velkaa edelleen, olisin varmaan nukkunut puoleen päivää jos eivät työt olisi kutsunut... Niin ja pitihän Antti poika käydä elvyttämässä henkiin, oli nimittäin ensiapukoulutus aamupäivä. Tärkeitä asioita, pisti vaan miettimään kuinka kävisi tosi paikan tullen, paniikki varmaan melkoinen... Hiljainen päivä muuten töissä, hyvä niin, raskas viikonloppu verotti edelleen :).

13.12. Tiistai

Viikonlopun väsymys alkaa helpottaa, ikäkö tämän tekee? Ei jaksaisi juhlia enää, edes selvin päin... No joo, aamuvuoro töissä, asiakkaita riitti mukavasti ei tullut aika pitkäksi :). Sirkun luona käynti töiden jälkeen. Tuttua venytystä ja hierontaa, vähän hellemmin kuin viimeksi jos nyt ei tulisi niin kipeäksi... Tukiliiviä myös kokeillaan, jos vaikka auttaisi huonoina päivinä, ei tarvitsisi jännittää koko kroppaa niin paljon... Salilla rinta hartia treeni päivä, vähän oli virta vielä kateissa. Kyllä se tästä taas...

14.12. Keskiviikko

Aamu uinnilla ennen, hammaslääkäri käyntiä. Hammas kiukutellut muutaman päivän (liikaa suklaata varmaan), ei onneksi löytynyt reikiä... Narskuttelen kuulemma hampaita unissani, siitä vihlominen. Enpä ole huomannut... Iltavuoro töissä ja jouluruoka koko henkilökunnalle. Arvatkaa tuliko syötyä enemmän kun tarpeeksi? Loppu päivä kuluikin pyörimällä paikasta toiseen, vatsa täysi vielä illallakin :).

15.12. Torstai

Auttoi muuten se vanuttelu ja venyttely Sirkun luona, selkä edelleen aika hyvä. Harvinainen olo tila meikäläisellä... Aamu uintia puoli tuntia, ei jaksanut metrejä laskea, laiskottaa... Kerkisi vielä tyhjentää kauppoja, ennen töihin menoa eli Joulupukkia auttaa :). Rauhallinen ilta töissä, aika kyllä kului kun siivillä, kumma juttu...

16.12. Perjantai

Aamuvuoro töissä, väsy kautta laiskuus vaivaa edelleen...

17.12. Lauantai

Viikon ainokainen vapaa päivä... Virtaa löytyi sen verran, että jaksoi salille raahautua jalkatreenin vääntämään. Eipä kehuttavasti sujunut... Happea tuli haukattua kuusen haku reissulla, metsässä oikein (luvan kera), ei harmi vaan löytynyt sopivaa. Oston puolelle menee... Iltasella tuli käytyä saunassa pitkästä aikaan, selkä ei oikein lämmöstä pitänyt, särky aika valtaisa...

18.12. Sunnuntai

Aamu treenit salilla, työt kutsuvat taas iltapäivällä. Eipä paljon kerkiä huilimaan yhdellä vapaalla... Rintaa ja hartiaa tuli treenattua, haukotusten kera... Tästä onkin hyvä jäädä loppu vuodeksi huilimaan ja keräämään virtaa ensi vuoteen. Hauskaa ja leppoisaa joulua kaikille, palataan asiaan Tammikuussa taas :).

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu