Kuntoilupaketteja

Alta löydät tietoa kuntoilupaketeistamme sekä yksityisille että yrityksille. Valmistamme myös henkilökohtaisia ruokavalioita, kuntosaliohjelmia ja lihaskuntotestauksia aloittelijoille sekä pidemmälle edenneille. Tilaukset ja tiedustelut voit tehdä myös internetin kautta alta löytyvällä lomakkeella.

UUTUUS! Nyt myös etäkuntoilupaketit sähköpostin välityksellä!

Hinnasto ->

Tiedustelu- ja tilauslomake ->


Kuntoilupaketti 1


Kohderyhmä:

Kaiken ikäisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään omaa lihaskuntoaan ja ovat halukkaita pysyvään painon pudotukseen kuntosaliohjauksen sekä ruokavalion avulla.

Kesto:

Harjoitus jakson pituus on 2 kk, joka suoritetaan kahdessa vaiheessa:

1. vaihe:

Ohjattu harjoittelujakso 4 vko (ohjauspäivät määritellään ryhmän/henkilön mukaan).

2. vaihe:

Omatoiminen harjoittelujakso 4 vko, jonka aikana on tarkoituksena suoriutua harjoituksista omatoimisesti. Harjoitusjaksojen päätteeksi lihaskuntotesti sekä kehityskeskustelu tulevia harjoitusjaksoja silmällä pitäen.

Toteutus:

Jokaiselle henkilölle laaditaan henkilökohtainen kuntosuunnitelma, jossa huomioidaan henkilön toiveet/tarpeet, sekä näiden toteuttaminen.

Ryhmän koko:

4-6 henkilöä

Tavoite:

Henkilö suoriutuu omatoimisesti kuntosali harjoituksista, osaa laatia itselleen kuntosaliohjelmia, sekä saa perustietämyksen oman ruokavalion laadinnasta.

Sisältö:

" henkilökohtainen kuntokansio
" 2 kk salikortti
" 2 henkilökohtaista kuntosaliohjelmaa
" 2 lihaskuntotestiä
" UKK-kävelytesti
" henkilökohtainen ruokavalio
" rasvaprosentin mittaus

Lisätietoja:

JK Kuntofitness 040-8211024


Kuntoilupaketti 2


Kohderyhmä:

Yrityksille, jotka haluavat kehittää/tukea henkilökunnan hyvinvointia ja laajentaa yrityksen TYKY-toimintaa. Ohjelma on tarkoitettu kaikenikäisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita lihaskunnostaan tai painon pudotuksesta ja kiinteyttämisestä sekä omasta hyvinvoinnistaan.

Toteutus:

Ryhmille laaditaan ryhmäkohtainen kuntosuunnitelma, jossa huomioidaan heidän toiveet/tarpeet ja näiden toteuttaminen. Harjoitusjakson pituus on 2 kk, joka suoritetaan kahdessa vaiheessa:

1. vaihe:

Ohjattu harjoittelujakso 4 vko (ohjauspäivät määritellään ryhmän toivomusten mukaan).

2. vaihe:

Omatoiminen harjoittelujakso 4 vko, jonka tarkoituksena on suoriutua harjoituksista omatoimisesti. Harjoitusjakso suoritetaan valvonnan alaisuudessa. Harjoitusjaksojen alussa sekä lopussa tehdään lihaskuntotesti, jonka pohjalta rakennetaan henkilökohtainen/ryhmäkohtainen kunto-ohjelma.

Ryhmän koko:

6-8 henkilöä

Tavoite:

Ryhmä / henkilö suoriutuu omatoimisesti kuntosali harjoituksista, osaa laatia itselleen kuntosaliohjelmia, sekä pystyy kehittämään omaa lihaskuntoaan oman elämäntilanteen mukaisesti.

Sisältö:

" Ryhmäkohtainen kuntokansio
" 2 kk salikortti
" 2 ryhmä- / henkilökohtaista kuntosaliohjelmaa
" 2 lihaskuntotestiä
" 2 rasvaprosentin mittausta
" UKK-kävelytesti
" Henkilökohtainen ruokavalio


Lisätietoja:

JK Kuntofitness 040-8211024


Kuntoilupaketteja

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu