<- Palaa "Kuntoilijoiden päiväkirjoja" -pääsivulle

Ellan kuntoilupäiväkirja
| Taustaa | Viikot 29-30 | Viikot 31-32 | Viikot 33-34 | Viikot 35-36 |

Viikko 35

28.8.2006

Taas uusi viikko käyntiin. Tänään pääsen illalla kokeilemaan taas uutta salia, ja mikä parasta heidän Pilates-tuntia myös. Kävin viime syksynä säännöllisesti Pilates tunneilla ja huomasin sen selvästi parantavan selän ja lantio liikkuvuutta. Tunnit ovat kuitenkin melko kalliita, 17€ kerta, joten olisi ihan hyvä saada harjoittelua tehtyä kotonakin välillä. Salien tarjoamat Pilates tunnit ovat ainakin tähän asti olleet melko kaukana koko Pilates ideasta mutta tämäkin lienee muuttunut jo vähän, joten odotan illan tuntia jo kovasti.

29.8-3.9.2006

En ole ehtinyt kuntopäiväkirjaa juuri päivittelemään, mutta eipä ole tullut kuntoiltuakaan muualla kuin töissä. Maanantaina kävin tutustumassa uuteen saliin mutta pilates siellä alkaa vasta ensi viikolla, joten siitä vasta sitten kerrottavaa. Oli mukava kuitenkin käydä välillä kokeilemassa uusia laitteita. Poikaystäväkin kävi ihmettelemässä kuinka tosissaan väänsin hauiksia, hän nauroi, minä irvistelin.

Tiistaina meni töissä pitkään ja illalla piti vielä ajaa seuraavaa kokousta varten 150km ettei tarvitsi aamulla lähteä ajamaan niin aikaisin. Keskiviikko menikin sitten täysin töiden merkeissä. Illalla soiteltiin Jannen kanssa uuden ohjelman tiimoilta ja ihmeteltiin painon jumittamista. Siinä se 62kg on ja pysyy vaikka näillä eväillä pitäisi olla jo varmasti 5 alkava. Mä luulen, että vika pilee mun viikonloppu elossa, mihin kuuluu viiniä ja ruokaa jne. Nyt noudatetaan pari viikkoa tosi tarkasti Jannen ohjeita, eikä yhtään lipsuta niin katsotaan kuinka käy. Näitä töiden puitteissa tapahtuvia lipsahduksia kun ei voi poistaa, enkä usko että ne nyt niin paljon tätä hommaa ovatkaan sabotoineet.

Koko viikko oli yhtä kaaosta töissä ja treenit jäivät tällä viikola yhteen salikertaan ja muutamaan lenkkiin. Viikonloppuna oli aiemmin sovittua ohjelmaa mutta sunnuntaina loikoilin ja keräsin voimia seuraavaan viikkoon.


Viikko 36


4.9.2006

Juteltiin tänään Jannen kanssa ja sovittiin ensi viikolle yhteinen treenikerta vähän lisämotivaatioksi minulle. Työviikot alkavat lähentyä 50 tuntia per viikko ja siihen vielä matkat päälle, niin olen todella ihmeissäni miten meinaan syksyn rämpiä näin. Puhuttiin myös jos jättäisin puolimaratonin vähän myöhemmäksi niin ei tarvitsi ainakaan siitä murehtia. Senhän juoksee läpi kyllä vaikka milloin, mutta minun aikatavoitteeni sen suhteen oli alittaa se 2 tunnin raja. Illalla kävin tekemässä ensimmäisen voimatreenin ja aikaa siihen sai kulumaan melkein kaksi tuntia. Tuntui tosi hyvältä ja lisäilin painoja aika reippaasti. Treenikaveri jo vähän toppuutteli ojentajien kohdalla ettei tekniikka kärsisi ranskalaisessapunnerruksessa. Hieno fiilis oli päästä treenaamaan viikon tauon jälkeen!

5.9.2006

Kaikkein kamalinta kiireessä on unohdella asioita. Tuntuu, että joka päivä olen unohtanut jonkun kokouksen tai mailin yms. Eilen olin sitten unohtanut meikkini ja hiusharjani poikaystävän kämpille. Ei siinä auttanut kun aamulla pyytää häntä nopeasti hätiin ja siinä sitten automatkalla töihin meikkasin parhaani mukaan. Illalla kävin tekemässä jalkatreenin ja kävelin päätteeksi kotiin. 15 minuuttia jäi aikaa laittaa itseni ravintolakuntoon illallista varten. Uskokaa tai älkää, mutta onnistuin.

6.9.2006

Tänään ei ole treeniä tiedossa vaan juoksulenkki. Kahden viikon pyykitkin odottavat mua kotona ja muutamat muut talousaskareet, mitkä ovat tässä työtahdissa jääneet hoitamatta. Huomenna aamulla pitäisi olla jo ennen 6 lentokentällä, joten lenkin jälkeen aikaisin nukkumaan, huomenna on 15 tunnin työpäivä edessä.

7.9.2006

Päivä meni täysin töiden merkeissä. Klo 21 olin kotona. Pari tuntia kirjoittelin vielä työhakemusta, ja eikun nukkumaan. Alan vaihto mielessä!

8.9.2006

Näin muutaman entisen opiskelukaverin kaupungilla töiden jälkeen ja mentiin yhdessä syömään. Janne sanoi ettei joka kerta tarvitse sitä viiniä ottaa vaikka ulkonakin käy. Niinpä niin, 3 lasia meni kuitenkin. Missä mun selkäranka??!!!

10-11.9.2006

Lauantaina selkatreeni aamupäivällä. Olipa hauskaa kerrankin treenata aamupäivällä. Sen jälkeen pääsi vielä päiväunille huilaamaan. Ihan luksusta. Illalla kaverin tupareihin. Sunnuntaina sukuloimista=syömistä. Ensi viikolla lupaan olla lipsumatta ruokapuolesta.

Sivun alkuun
Www-toteutus: Kymen Web-Suunnittelu